De Kleine Hoeve ligt ‘buiten in de stad’ en er is maar één route om ons te bereiken: routebeschrijving

Als u uw route wilt plannen kunt u hier gebruik van maken.

Hieronder vindt u beschrijvingen van de verschillende ‘aanvliegroutes’:

ROUTEBESCHRIJVING VANAF A16

Vanuit de richting Rotterdam:
Neem de afslag Breda-Noord/Prinsenbeek en ga bij de verkeerslichten van de afslag linksaf richting Breda-Noord. Neem bij de tweede verkeerslichten de afslag naar links richting Haagse Beemden de Westerhagelaan op.
Vervolg route: zie onderaan ’Vanaf Westerhagelaan ……’
Vanuit de richting Antwerpen/Etten-Leur: Neem de afslag Breda-Noord/Prinsenbeek en ga bij de verkeerslichten van de afslag rechtsaf richting Breda-Noord. Neem bij de eerste verkeerslichten de afslag naar links richting Haagse Beemden.
Vervolg route: zie onderaan ’Vanaf Westerhagelaan ……’

ROUTEBESCHRIJVING VANAF A27

Vanuit de richting Utrecht: Bij de stoplichten van de afslag richting Breda-Noord rechtsaf en ga bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting Breda-Noord/Haagse Beemden. Deze weg enige kilometers vervolgen en na MacDonalds (links van de weg) bij stoplichten rechtsaf richting Haagse Beemden.
Vervolg route: zie onderaan ’Vanaf Westerhagelaan ……’
Vanuit de richting Tilburg: Bij de stoplichten van de afslag richting Breda-Noord linksaf en ga bij de derde verkeerslichten rechtsaf richting Breda-Noord/Haagse Beemden. Deze weg enige kilometers vervolgen en na MacDonalds (links van de weg) bij stoplichten rechtsaf richting Haagse Beemden
Vervolg route: zie onderaan ’Vanaf Westerhagelaan ……’

Vanaf Westerhagelaan deze weg volgen. Als er aan de linkerzijde van de weg geen gebouwen meer staan en waar de hoogspanningsleiding de Westerhagelaan kruist, afslag naar rechts nemen bij flatgebouw aan de rechterkant; dit is de Paradijslaan.
Na kruising met een fietspad (fietspad heeft voorrang) in de bocht naar links tweede straat rechts (Lepelaar) nemen. Deze straat gaat na kruising over in Zilvermeeuw. Daar staat een bord ‘doodlopende weg’, maar daar moet je je niets van aantrekken. Na plm. 50 meter, aan het eind van de Zilvermeeuw is een t-kruising en daar moet je rechtsaf de Burgstsedreef op. Deze weg (al snel geen straatverlichting meer) helemaal uitrijden tot kort voor een hek waar het asfalt overgaat in steenslag. Hier is linksaf een oprijlaan op en aan het eind van die oprijlaan ben je op De Kleine Hoeve.

!! PAS OP !!
Indien je gebruik maakt van een routeplanner of navigatiesysteem gebruik dan voor je eindbestemming niet Burgstsedreef maar Zilvermeeuw!! En gebruik vanaf daar de routebeschrijving.

Ondanks alles toch verdwaald bel dan: 076-5493312 of ……..